Online dierenwinkel

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

U bent momenteel op:

Almo Nature Adult Hert & Rijst Small

Almo Nature Adult Hert & Rijst Small

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 15,99


Snel overzicht

Hondenvoer van Almo Nature met hartige smaak an hert en rijst, speciaal afgestemd op de voedingsbehoefte van volwassen honden van kleine rassen, hypoallergeen

Almo Nature Holistic Hert en Rijst is met name geschikt voor honden van kleine rassen. Veel vlees en heerlijke rijst is de basis voor dit Almo Nature hondenvoer. Samen met waardevolle vitaminen en mineralen ontstaat een hondendroogvoer dat aan de natuurlijke behoefte van honden voldoet.
Veelvuldig wisselen van voedsel of het slecht verdragen kunnen de spijsvertering van kleine honden gevoelig maken.

samenstelling


voeraanbeveling


analyse

Productbeschrijving

De gevolgen zijn het slecht verteren van voedsel en maag-darm problemen. Daarom moet voor gevoelige honden uitsluitend een hypo-allergeen hondenvoeraangeboden worden dat speciaal geselecteerde bestanddelen bevat.
Op grond van hun lichaamsbouw staan bij kleine honden de tanden dichter bij elkaar dan bij hungrote broer. Tandsteen kan zich ontwikkelen door voedingsresten en bacteriën en kan zo het hondengebit aantasten. Kleine kroketten, perfect aangepast aan de grootte van het kleine gebit van de hond, kunnen het versterken van de kauwmusculatuur ondersteunen en opname van het voedsel gemakkelijker laten verlopen.
Voor een gezonde huid en stralende vacht zijn vitamines en mineralen nodig, die van binnenuit moeten werken. De natuurlijke werkzame stoffen zorgen voor een verzorgde, ongevoelige huid en een sterke, glanzende vacht.
Voor Almo Nature Holistic Adult Hert en Rijst hondenvoer zijn alleen de beste ingrediënten gebruikt. Almo Nature ziet principieel af vantoevoegingen zoals smaakversterkers of kunstmatige conserveringsmiddelen. Voor de houdbaarheid van hondenvoer worden alleen natuurlijke antioxidanten gebruikt.
Almo Nature Holistic Adult Hert en Rijst Small in een kort overzicht:

- Hondenvoer voor volwassen honden van kleine rassen
- Hypoallergeen voor voedselgevoelige honden
- Kleine krokettengrootte
- Hertenvlees
- Kostbare rijst
- Met uitgebalanceerde calcium-fosfor-verhouding
- Natuurlijke antioxidanten, om de houdbaarheid en stabiliteit van het product veilig te stellen
- Met nutraceutical-mengsel voor weldadige uitwerking op de gezondheid
◊ Luzerne voor opname van belangrijke mineralen
◊ druivenpitextract ondersteunt het algemeen welbevinden
◊ Goudsbloemen zorgen voor een gezonde huid en glanzende vacht

Almo Nature Holistic Hert en Rijst is zeer geschikt voor honden van kleine rassen. De verpakking is van een vershoudsluiting voorzien.
 
Keep your eyes open for our special Back to School items and save A LOT!