Online dierenwinkel

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

U bent momenteel op:

Almo Nature Adult Hert & Rijst Medium

Almo Nature Adult Hert & Rijst Medium

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 63,90


Snel overzicht

Almo Nature Hondenvoer met hartige smaak van Hert en Rijst, speciaal afgestemd op de voedingsbehoefte van volwassen, midddelgrote honden, hypoallergeen

Almo Nature Holistic Hert en Rijst hondenvoer is zeer geschikt voor honden van middelgrote rassen. Veel vlees en heerlijke rijst staan aan de basis voor Almo Nature Droogvoer. Met waardevolle vitaminen en mineralen is dit een hondenvoer dat voldoet aan de natuurlijke behoeften van een hond.

voeraanbeveling

samenstelling


analyse

Productbeschrijving

Veelvuldig wisselen van voedsel of het slecht verdragen kunnen de spijsvertering van middelgrote honden gevoelig maken. De gevolgen zijn het slecht verteren van voedsel en maag-darm problemen. Daarom moet voor gevoelige honden uitsluitend een hypo-allergeen hondenvoeraangeboden worden dat speciaal geselecteerde bestanddelen bevat.
Op grond van hun lichaamsbouw staan bij middelgrote honden de tanden dichter bij elkaar dan bij hun grote broer. Tandsteen kan zich ontwikkelen door voedingsresten en bacteriën en kan zo het hondengebit aantasten. Kleine kroketten, perfect aangepast aan de grootte van het gebit van de hond, kunnen het versterken van de kauwmusculatuur ondersteunen en opname van het voedsel gemakkelijker laten verlopen.
Voor een gezonde huid en stralende vacht zijn vitamines en mineralen nodig, die van binnenuit moeten werken. De natuurlijke werkzame stoffen zorgen voor een verzorgde, ongevoelige huid en een sterke, glanzende vacht.
Voor Almo Nature Holistic Adult Hert en Rijst hondenvoer worden alleen de beste ingrediënten verwerkt.
Almo Nature ziet principieel af van toevoegingen zoals smaakversterkers of kunstmatige conserveringsmiddelen. Voor de houdbaarheid van droogvoer worden alleen natuurlijke antioxidanten gebruikt.
Almo Nature Holistic Adult Hert en RijstMedium in een kort overzicht:

- Hondenvoer voor volgroeide honden van middelgrote rassen
- Hypoallergeen voor honden gevoelig voor voedsel
- Optimale krokettengrootte
- Hertenvlees
- Waardevolle rijst
- Met uitgebalanceerde calcium-fosforverhouding
- Natuurlijke antioxidanten, om de houdbaarheid en stabiliteit van het product zeker te stellen
- Met nutraceutical-mengsel voor weldadige uitwerking op de gezondheid
◊ Luzerne voor opname van belangrijke mineralen
◊ druivenpitextract ondersteunt het algemeen welbevinden
◊ goudsbloem verzorgt een gezonde huid en glanzende vacht

Almo Nature Holistic Hert en Rijst Hondenvoer is bijzonder geschikt voor honden van middelgrote rassen. De 2 kg zak voer is voorzien van een vershoudsluiting.
 
Keep your eyes open for our special Back to School items and save A LOT!