Online dierenwinkel

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

U bent momenteel op:

Acana Wild Prairie Hondenvoer

Acana Wild Prairie Hondenvoer

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 17,29


Snel overzicht

Prairie Harvest Hondenvoer van Acana me gezonde kip, vis en eieren, zonder granen, uit verse regionale ingrediënten van Canada, uitgebalanceerd voor alle rassen en levensfasen vanaf 1 jaar

Acana Prairie Harvest Hondenvoer wordt helemaal zonder granen met een veelvoud aan verse, ingrediënten uit Canada vervaardigd. Acana Prairie Harves Hondenvoer heeft een hoog proteïnegehalte en bezit weinig koolhydraten, waarmee ze voldoet aan de natuurlijke voeding van de hond. Hoogwaardige, licht verteerbare vleesbestanddelen (65%) maken Acana tot een ideaal hondenvoer voor alle honden in elke levensfase.

voeraanbeveling

samenstelling


analyse

Productbeschrijving

Acana Prairie Harvest Hondenvoer heeft vier hoogwaardige, dierlijke proteïnebronnen :

- Scharrelkippen van regionale kippenfokkerijen - geen antibiotica of hormonen, levensmiddelenkwaliteit, dagelijks vers verwerkt, smakelijk of gezond.
- De haringen - vers gevangen uit de ijzige diepte van de Canadese meren, behoort tot de zalmachtigen en bevat meer Omega-3-vetzuren dan de roze zalm.
- Snoekbaars uit Canada wordt dagelijks vers gevangen en verwerkt en levert waardevolle licht verteerbare eiwitten.
- Eieren uit Canada klasse A - worden dagelijks vers geleverd en bezitten een uitstekende samenstelling van voedingsstoffen met alle noodzakelijke aminozuren.

Acana Prairie Harvest Hondenvoer uit Canada overtuigt door:

- waardevolle Omega-3-vetzuren (DHA & EPA) uit vers gevangen vis voor een glanzende vacht en gezonde huid.
- Geen graan, weinig koolhydraten, veel waardevolle proteïnen, voldoet helemaal aan de natuurlijke voedingsbehoefte van de hond.
- Canadese groenten en fruit leveren natuurlijke Phytonutriënten en antioxidatievewerkende vitaminen.
- Glucosamine en Chondroïtine van een natuurlijke oorsprong kunnen de gewrichten ondersteunen.
- Gezonde, dierlijke proteïnebronnen: gevogelte, vis en ei – zonder granen, soja, lam of rund.
- Zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen, zonder genetisch gemodificeerde bestanddelen.
- Alle dierlijke bestanddelen voor Acana Prairie Harvest Hondenvoer komen van dieren die voor consumptie bestemd zijn.

Acana Prairie Harvest Hondenvoer voldoet aan de profielen voor voedingsstoffen voor honden in alle levensfasen van de AAFCO (Association of American Feed Control Officials).
Honden zijn van nature vleeseters. Acana Hondendroogvoer biedt uw hond ook de natuurlijke vleesbronnen, die ze ook in de natuur zouden eten. Daarbij houdt Acana Hondenvoer rekening dat onze honden tegenwoordig veelal minder calorieën nodig hebben. Veel dierlijke proteïnen, weinig koolhydraten en geen graan zijn de ideale vereisten voor een levenslang welzijn en gezondheid van uw hond.
Acana Hondenvoer - geïnspireerd door de natuur - onderscheidt zich door 5 principes:
1. Een natuurlijke voeding door veel verse ingrediënten:
De natuurlijke voeding van honden en katten bevat een breed scala aan verschillende dierlijke eiwitbronnen. Acana Hondenvoer biedt daarom een rijke keus aan dierlijke bestanddelen van de hoogste kwaliteit en verzorgt daarmee onze katten met zeer veel levensbelangrijke proteïnen en vetzuren. Acana Hondenvoer bevat ten minste drie verschillende, verse vleesbronnen zoals scharrelkippen, eieren en vis uit de vrije natuur. De grondstoffen worden dagelijks vers, niet ingevroren en vrij van conserveringsmiddelen bij Champion Petfoods aangeleverd.
2. Veel dierlijke eitwitten:
Alle hondenrassen, van tekkel tot dog hebben hetzelfde DNA-monster en stammen van de wolf af. Net als z\'n voorouders is ook de hond een vleeseter met een kort spijsverteringstraject en een stofwisseling die optimaal is afgestemd op de verwerking van dierlijke proteïnen en vetten. Dienovereenkomstig bezit Acana Hondenvoer een hoog vlees- en proteïne-gehalte voor een goedegezondheid en welzijn.
3. Geen granen, weinig koolhydraten:
Honden en katten zijn aangepast aan een proteïnerijke voeding en hebben, als het al nodig is, maar weinig koolhydraten nodig. Koolhydraten zijn \"lege calorieën\", die behalve calorieën geen voedingswaarde bezitten. In het lichaam van de kat worden koolhydraten in glucose omgezet, ze verhogen de bloedsuikerspiegel en kunnenzwaarlijvigheid en andere gezondheidsstoornissen veroorzaken. Bij Acana Hondenvoer wordt daarom afgezien van toevoeging van granen.
4. Verse vruchten en groenten:
Acana Hondenvoer bevat ten minste 20% vruchten en groenten uit Canada, die rijk aan natuurlijke vitaminen, mineralen en plantaardige voedingsstoffen (zgn. Phytonutriënten)zijn.

- Red Delicious appel uit Brits Columbia, levert voedingsstoffen en plantenvoedingsstoffen, natuurlijk antioxidanten, die het lichaam tegen celbeschadiging beschermen kunnen.
- Cranberries uit het Fraser Vallei District, worden bij urineweginfecties gebruikt en bevatten in water oplosbare plantenkleurstoffen(zgn. anthocyanen), die gezondheidsbevorderende eigenschappen zouden hebben.
- Luzerne uit Alberta, met name voedingrijk met calcium, magnesium, kalium, caroteen, vitamine E en K.
- Zwarte aalbessen uit Alberta en Saskatchewan, bevatten Omega-6-vetzuren, die met name goed door het organisme opgenomen kunnen worden.
- Gestoofde Russet en Yukon Gold aardappelen uit Manitoba, een waardevolle bron voor vitamine B en C, kalium, koper, magnesium en ijzer.

5. Krachtige kruiden en planten:
Voor een goede gezondheid eten honden en katten eten in de natuur instinctief uitgekozen grassen en planten. Acana Hondenvoer bevat een speciale keus aan waardevolle planten en kruiden, zoals jeneverbessen, engelwortel, rode frambozenblaadjes, wortels van de paardenbloem, pepermuntblaadjes, en goudsbloem. De werkzame stoffen in planten kunnen helpen bij de ontgifting van het organisme en ondersteunen diverse organen, bijvoorbeeld de hartfunctie of de spijsvertering.
Acana Hondenvoer wordt door Champion Petfoods in een familiebedrijf in Alberta (Canada) vervaardigd.
 
Keep your eyes open for our special Back to School items and save A LOT!