Online dierenwinkel

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

U bent momenteel op:

Acana Grasslands Hondenvoer

Acana Grasslands Hondenvoer

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 18,79


Snel overzicht

Acana Grasslands Hondenvoer van Nieuw Zeelands lamsvlees, vers gevangen Canadese vis en hele eieren, granenvrij en zeer gezond, bevordert topprestaties van honden van alle rassen

De granenvrije receptuur van Acana Grasslands Hondenvoer bevordert de topprestaties van honden van alle rassen en in alle levensfasen. Acana Grasslands Hondenvoer wordt met een unieke keus van verse uit Canada afkomstige ingrediënten geproduceerd. Acana Grasslands Hondenvoer heeft een hoog proteïnegehalte en maar weinig koolhydraten.

samenstelling


voeraanbeveling


analyse

Productbeschrijving

Het komt overeen met de natuurlijke hondenvoeding.
Acana Grasslands Hondenvoer heeft drie met name hoogwaardige, hypoallergene proteïnebronnen:

- Weidelam uit Nieuw Zeeland - is licht verteerbaar en rijk aan hoogwaardige proteïnen, vitaminen-B, zink en ijzer.
- Snoek en snoekbaars uit Canada - worden dagelijks vers gevangen en verwerkt en leveren waardevol eiwit, seleen en vitamine B12.
- Eieren uit Canada Klasse A - worden dagelijks vers geleverd en hebben een uitstekende samenstelling van voedingsstoffen met allelevensbelangrijke aminozuren.

Acana Grasslands Hondenvoer uit Canada overtuigt door:

- Waardevolle Omega-3-vetzuren (DHA & EPA) uit vers gevangen vis voor een glanzende vacht en gezonde huid.
- Geen granen, weinig koolhydraten - veel waardevolle proteïnen, voldoet optimaal aan de natuurlijke voedingsbehoefte van de hond.
- Canadese Groenten en fruit leveren natuurlijke Phytonutriënten en antioxidatief werkende vitaminen.
- Drie licht verteerbare vitaminebronnen : Lam, vis en ei – zonder granen, soja, kip, kalkoen of rund.
- Zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen, zonder genetisch gemodificeerde bestanddelen.
- Alle dierlijke bestanddelen voor Acana Grasslands Hondenvoer komen vanvoor consumptie bestemde dieren.

Acana Grasslands Hondenvoer voldoet aan de profielen voor voedingsstoffen voor honden in alle levensfasen van de AAFCO (Association of American Feed Control Officials).
Honden zijn van nature vleeseters. Acana hondendroogvoer biedt uw hond dezelfde natuurlijke vleesbronnen, die ze ook in de natuur zouden eten. Daarbij houdt Acana Hondenvoer rekening dat onze honden tegenwoordig veelal minder calorieën nodig hebben. Veel dierlijke proteïnen, weinig koolhydraten en geen graan zijn de ideale vereisten voor een levenslang welzijn en gezondheid van uw hond.
Acana Hondenvoer - geïnspireerd door de natuur - onderscheidt zich door 5 principes:
1. Een natuurlijke voeding door veel verse ingrediënten:
De natuurlijke voeding van honden en katten bevat een breed scala aan verschillende dierlijke eiwitbronnen. Acana Hondenvoer biedt daarom een rijke keus aan dierlijke bestanddelen van de hoogste kwaliteit en verzorgt daarmee onze katten met zeer veel levensbelangrijke proteïnen en vetzuren. Acana Hondenvoer bevat ten minste drie verschillende, verse vleesbronnen zoals scharrelkippen, eieren en vis uit de vrije natuur. De grondstoffen worden dagelijks vers, niet ingevroren en vrij van conserveringsmiddelen bij Champion Petfoods aangeleverd.
2. Veel dierlijke eitwitten:
Alle hondenrassen, van tekkel tot dog hebben hetzelfde DNA-monster en stammen van de wolf af. Net als z\'n voorouders is ook de hond een vleeseter met een kort spijsverteringstraject en een stofwisseling die optimaal is afgestemd op de verwerking van dierlijke proteïnen en vetten. Dienovereenkomstig bezit Acana Hondenvoer een hoog vlees- en proteïne-gehalte voor een goedegezondheid en welzijn.
3. Geen granen, weinig koolhydraten:
Honden en katten zijn aangepast aan een proteïnerijke voeding en hebben, als het al nodig is, maar weinig koolhydraten nodig. Koolhydraten zijn \"lege calorieën\", die behalve calorieën geen voedingswaarde bezitten. In het lichaam van de kat worden koolhydraten in glucose omgezet, ze verhogen de bloedsuikerspiegel en kunnenzwaarlijvigheid en andere gezondheidsstoornissen veroorzaken. Bij Acana Hondenvoer wordt daarom afgezien van toevoeging van granen.
4. Verse vruchten en groenten:
Acana Hondenvoer bevat ten minste 20% vruchten en groenten uit Canada, die rijk aan natuurlijke vitaminen, mineralen en plantaardige voedingsstoffen (zgn. Phytonutriënten) zijn.

- Red Delicious appel uit Brits Columbia, levert voedingsstoffen en plantenvoedingsstoffen, natuurlijk antioxidanten, die het lichaam tegen celbeschadiging beschermen kunnen.
- Cranberries uit het Fraser Vallei District, worden bij urineweginfecties gebruikt en bevatten in water oplosbare plantenkleurstoffen(zgn. anthocyanen), die gezondheidsbevorderende eigenschappen zouden hebben.
- Luzerne uit Alberta, met name voedingrijk met calcium, magnesium, kalium, caroteen, vitamine E en K.
- Zwarte aalbessen uit Alberta en Saskatchewan, bevatten Omega-6-vetzuren, die met name goed door het organisme opgenomen kunnen worden.
- Gestoofde Russet en Yukon Gold aardappelen uit Manitoba, een waardevolle bron voor vitamine B en C, kalium, koper, magnesium en ijzer.

5. Krachtige kruiden en planten:
Voor een goede gezondheid eten honden en katten eten in de natuur instinctief uitgekozen grassen en planten. Acana Hondenvoer bevat een speciale keus aan waardevolle planten en kruiden, zoals jeneverbessen, engelwortel, rode frambozenblaadjes, wortels van de paardenbloem, pepermuntblaadjes, en goudsbloem. De werkzame stoffen in planten kunnen helpen bij de ontgifting van het organisme en ondersteunen diverse organen, bijvoorbeeld de hartfunctie of de spijsvertering.
Acana Hondenvoer wordt door Champion Petfoods in een familiebedrijf in Alberta (Canada) vervaardigd.
 
Keep your eyes open for our special Back to School items and save A LOT!