Online dierenwinkel

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

Online dierenwinkel

9 artikel(en) Toon per pagina
Tonen als: Foto-tabel  Lijst  Sorteer op Van hoog naar laag sorteren
Bench Gulliver
€ 69,90
De bench Gulliver is ideaal voor op reis in de auto, trein of vliegtuig.
Kleur: lichtgrijs/donkergrijs

De sluitingen, die met een slot afgesloten worden kunnen, zorgen voor een bijzondere veiligheid op lange transporten. Twee ruime planken bieden plaats voor snacks of andere accessoires.De deur kan naar één kant geopend worden of compleet uit de box gehaald worden.
De benches worden door bijna alle vliegmaatschappijen erkent (volgens IATA-regels).
Meer info
Eukanuba Adult kip voor grote rassen
€ 15,99
Volwaardig premium-volvoer voor volwassen honden met een gewicht > 25 kg en een normaal energiebehoefte. De Vital Health-receptuur beschermt uw hond rondom.

Eukanuba Adult kip voor grote rassen is een volwaardig en uitgebalanceerd voer voor honden van grote rassen (meer dan 25 kg), dat de gezondheid van de gewrichten ondersteunt. Het speciale JLM-systeem (Joint Manager System) bevordert een gezond gewrichtskraakbeen door glucosamine en chondroitinsulfaat, een optimaal vitamine- en mineraalgehalte evenals een uitgebalanceerde verhouding van Omega-6 en Omega-3 vetzuren.

samenstelling


voeraanbeveling


analyse Meer info
Eukanuba Puppy grote rassen
€ 17,99
Volvoer voor puppy\'s van grote rassen van de 1e tot 12e maand (grote rassen, eindgewicht 25-40 kg) respc. tot de 24e maand (eindgewicht > 40 kg). Met Vital Health-receptuur

De puppy\'s van grote rassen (gewicht van de uitgegroeide hond over 25 kg) groeien zeer snel. Daarom moeten de bijzondere eisen aan hun voeding behartigd worden. Een te hoge groeisnelheid resulteert vaak in gewrichtsproblemen. Daarom bevat Eukanuba Puppy grote rassen minder vet voor een optimale gewichtstoename en een uitgebalanceerde groei.
analyse Meer info
Hills Feline Adult Kip '
€ 4,99
Hill\'s Feline Adult Optimal Care met kip, voor een exact uitgebalanceerde voeding van volgroeide katten (vanaf 1 jaar), met hoogwaardige proteinen, beproefde anti-oxydanten en omega-3-vetzuren

Hill\'s Feline Adult kattenvoer met kip werd ontwikkeld om de voedingsstof- en energiebehoefte van volgroeide katten in de leeftijd tussen een en zes jaar te dekken. Volgestopt met voedingsstoffen biedt Hill\'s Feline Adult kattenvoer alles, wat uw kat nodig heeft om sterk, gezond en gelukkig te blijven.

voeraanbeveling

samenstelling


analyse Meer info
Krabton Diogenes
€ 39,90
Krabton om in te verstoppen, op te klimmen en om alles mee te doen, wat leuk isHoogte: 70 cmBodemplaat: Ø 35 cm

Uw kat zal van deze klimton met drie openingen houden. Er worden speel-, slaap- en verstopmogelijkheden geboden. Twee openingen zijn direct met elkaar verbonden, de derde opening is een verstop- en slaaphol.
Ook op het uitzichtsplateau kan men een lekker dutje doen.
De compleet met sisal overtrokken ton biedt een bijzonders grote krabvlakte.
Meer info
Royal Canin Hair & Skin 33
€ 4,95
Royal Canin Hair & Skin 33 kattenvoer voor zijdeglanzende vacht en gezonde huid, combinatie uit aminizuren, vitamine B, zink en koper voedt huid en vacht, zichtbaar resultaat binnen 21 dagen

De vacht is de \"spiegel\" van de gezondheid van de kat. Glans, dikte, haarkleur - op iedere verandering dient te worden gelet. Een tekort aan essentiele vetzuren (Omega 3 & 6) kan tot een glansloze, droge vacht leiden, vaak in combinatie met roos. Onvoldoende verzorging met bepaalde aminozuren kan haaruitval, tragere vachtgroei, dofheid en kleurverlies tot gevolg hebben.

samenstelling


voeraanbeveling


analyse Meer info
Tigerino Crystals silicaatkattenbakvulling
€ 5,69
Tigerino Crystals silicaatkattenbakvulling: voorkomt geurtjes in de kattenbak binnen secondes
Extreme absorptie, milieuvriendelijk en levert veel op

Tigerino Crystals kattenbakvulling stopt vanwege het silicaat geurtjes in secondes!
Deze kattenbakvulling absorbeert grote hoeveelheden vloeistof en geuren op een unieke manier: Tigerino Crystals silicaatkatttenbakvulling kan bijna net zoveel vloeistof opnemen als het gewicht van de kattenbakvulling.
Meer info
Trixie krabpaal Salamanca
€ 54,90
Gemakkelijke krabpaal die niet veel plaats inneemtHoogte: 138 cm Bodemplaat: L 40 x B 50 cm

Katten moeten hun nagels kunnen slijpen, zodat deze niet breken of inscheuren. Een krabpaal geeft uw kat de mogelijkheid haar nagels te slijpen zonder dat meubels of tapijten kapot gemaakt worden.
De ligvlaktes zijn compleet overtrokken met pluche, de bovenste ligvlakte is gevoerd. Ook het hol is compleet van pluche.
Meer info
Trixie VARI Kennel bench
€ 79,00
Bench voor honden in verschillende maten, ook voor het transport van katten geschikt
Kleur: beige

Het transport op reis moet zo aangenaam mogelijk zijn voor uw hond. De Trixie VARI Kennel benches bieden hiervoor de optimale oplossing.
De bench wordt door bijna alle vliegmaatschappijen erkend (volgens IATA-regels)
De benches bieden genoeg plaats voor uw viervoeter
De benches zijn van stevige, temperatuurvaste en slagvaste kunststof
Omdat de bench aan drie kanten gesloten is, schermt hij tegen lawaai af
De bovenkant van de bench kan men eraf halen, daarom kan men de bench ook voor andere mogelijkheden (bv.
Meer info
9 artikel(en) Toon per pagina
Tonen als: Foto-tabel  Lijst  Sorteer op Van hoog naar laag sorteren


Wat kunt u hier vinden voor uw huisdier?

Uw-huisdier.nl is een online dierenwinkel en heeft een groot aanbod producten voor erg veel diersoorten zoals voor uw hond, kat, paart, knaagdier, vissen, vogel, reptiel of paard. Zo kunt u eenvoudig vanuit uw stoel producten bestellen zonder dat u het huis uit hoeft om andere dierenwinkels te bezoeken. Wij proberen onze informatie altijd zo compleet en uitgebreid mogelijk aan u te presenteren, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Heeft u vragen of opmerkingen? Wilt u grappige foto's van uw huisdier laten zien? Neem contact met ons op en wij plaatsen uw feedback graag! 
Keep your eyes open for our special Back to School items and save A LOT!